Castaignos helpt Feyenoord aan gelijkspel tegen Roda JC

7 november 2010
-
-

Feyenoord behaalde tegen subtopper Roda JC een verdiend gelijkspel. Luc Castaignos schoot zijn ploeg vier minuten voor tijd op gelijke hoogte.

Feyenoord begon prima aan de wedstrijd, maar verzuimde op voorsprong te komen. Met name Wijnaldum kreeg enkele kansen op de openingstreffer. Daarnaast was Vlaar met een kopbal dichtbij en claimde El Ahmadi een penalty. Een doelpunt van Castaignos werd vanwege buitenspel afgekeurd. Aan de andere kant scoorde Junker vanuit Roda JC's enige kans de openingstreffer.

Na rust ging Feyenoord op zoek naar de gelijkmaker. Van Haaren trof de lat en Castaignos kopte een bal over. Toch was het diezelfde Castaignos die vlak voor tijd de verdiende gelijkmaker verzorgde.

Ranglijst: Feyenoord stijgt naar de veertiende plaats

Feyenoord heeft door het gelijkspel tegen Roda JC een plaatsje gewonnen op de ranglijst. Feyenoord staat nu veertiende. Nummer 13 Heracles heeft evenveel punten, maar een beter doelsaldo. De voorsprong op Excelsior bedraagt nu een punt.

[video] Been zag doelpunt als beloning

[video] Castaignos: "En toen schoot ik 'm hard binnen"

'80 Meulens voor Hadouir

FR1908.net: 07-11-10 Feyenoord - Roda JC 1-1Feyenoord in Beeld: 75 foto's Feyenoord-Roda Jc online

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door 10 deelnemers aan de Pool goed voorspeld.