Feyenoord laat opnieuw punten liggen: 2-2 in Den Haag

5 november 2017 14:22

Feyenoord blijft in de hoe waar de klappen vallen. De ploeg kwam niet verder dan een 2-2 gelijkspel uit bij ADO Den Haag. Pas vier minuten voor tijd zorgde El Ahmadi voor de gelijkmaker. Daarna kreeg Feyenoord nog de kansen om het duel te beslissen.

Feyenoord kwam al na vier minuten op voorsprong in Den Haag. Na een aanval met Nieuwkoop en Berghuis was het Jorgensen die koppend voor zijn eerste goal op kunstgras zorgde. In het vervolg kregen de Deen zelf en ook Berghuis de kans om de score nog voor rust te verdubbelen. Het was echter de thuisclub die met een mooie snelle aanval door de verdediging van Feyenoord Meijers vrijspeelde. Die werkte hem met een volley binnen.

Vlak na rust werd het nog erger. Doelman Jones ging in de lucht in de fout met Falkenburg in de buurt. Kanon kon profiteren en de 2-1 binnenkoppen. Feyenoord moest aan de bak maar leek er niet echt in te geloven. Pas vier minuten voor tijd was het aanvoerder El Ahmadi die goed doorging in het strafschopgebied en de gelijkmaker binnenschoot. In het vervolg kwam Feyenoord wel op stoom. Berghuis kreeg twee grote kansen, maar die waren niet aan hem besteed. Daardoor zou het 2-2 blijven en leed Feyenoord opnieuw pijnlijk puntenverlies.