Don Paul wint Feyenoord Netwerk VoVo

14 juli 2014 23:25 - VoVo ranglijst

Verslaggever: A

De Voetbal Voorspelcompetitie (VoVo) voor het seizoen 2013/2014 zit er weer op. Het was een lang seizoen met het WK als afsluiter. Van de Feyenoorders onder de 1.267 deelnemers was Don Paul de beste. Hij bleef met 299 punten zijn naaste belager de realist net voor. Die kwam een puntje tekort voor de titel. Op de derde plek van de fans van de club uit Rotterdam eindigden twee man gelijk: remmie en Vakkie W.

Als het gaat om de Eredivisie, dan werd die het beste voorspeld door Vakkie W voor heel Soccer Netwerk. Het klassement voor de beker werd door RoW, SCF-075 en hevie gepakt. Don Paul haalde de meeste punten in het Europees klassement. Samen met een RKC'er overigens. Het Interlands klassement kende niet zoveel wedstrijden dit seizoen en had 7 winnaars: wido, Ouser1968, bliek54, SCF-075, FrFc, hag en feyenoord vak x.

Voor wat betreft alle leden van Soccer Netwerk wist roger27 vantevoren het beste hoe het zou gaan in de play-offs. Voor wat betreft het WK waren Ste-V en roadie de beste voorspellers. Het relatief klassementging naar Ste-V.

Alle winnaars krijgen als prijs een vermelding bij hun loginnaam op de forums. De VoVo voor 2014/2015 gaat over enige tijd weer van start met de wedstrijd om de Johan Cruijff schaal en enkele van de laatste voorrondes voor de Europese toernooien, voor zover Nederlandse clubs eraan deelnemen.