Feyenoord geeft het in slotfase weg in Deventer: 2-2

19 oktober 2013 20:43

Feyenoord kreeg een enorme domper te verwerken door een onverwacht en onnodig 2-2 gelijkspel uit tegen Go Ahead Eagles. De thuisploeg was in de Adelaarshorst nog ongeslagen en bleef dat zaterdagavond ook.

Feyenoord was veel beter dan de thuisploeg. Dat resulteerde al voor rust in een reeks kansen. Met name Boetius had zijn ploeg een drietal keer voor de keeper op voorsprong moeten zetten. Het was De Vrij die na een corner wel kon binnenschieten voor de 0-1. Feyenoord had uitstekend gespeeld, alleen verzuimd de wedstrijd al voor de rust te beslissen.

In de tweede helft leek het gebrek aan scorend vermogen Feyenoord dwars te zitten. Amevor bracht de thuisploeg opeens langszij. Het gaf de Eagles een nieuw elan. De enorme overmacht en controle van Feyenoord was daarmee teniet gedaan. Feyenoord herpakte zich wel en kwam via Immers op 1-2, hij kon simpel binnentikken. Het gebrek aan doelpunten kwam Feyenoord alsnog duur te staan. In de 89ste minuut schoot Kolder een vrije trap binnen.