Gelijkspel Feyenoord bij Heracles: 1-1

21 augustus 2011 14:21

Feyenoord heeft zondagmiddag het eerste puntverlies geleden, maar is ongeslagen gebleven. Op het kunstgras van Heracles werd met 1-1 gelijkgespeeld na een 0-0 ruststand. Gezien het spelbeeld was daar niet al teveel op aan te merken. Guyon Fernandez tekende een kwartier voor tijd voor de gelijkmaker.

In de eerste helft waren er slechts een paar schoten op doel te noteren, ondanks dat er vroeg gestoord werd. Het niveau was niet al te hoog. De 0-0 ruststand was dan ook niet verrassend. Na rust kwamen er meer kansen, de meeste voor Heracles. Invaller Glynor Plet kon binnen de minuut na zijn invalbeurt voor de 1-0 zorgen. Zo'n tien minuten later was het Ruben Schaken die met een rush aan de wieg stond van de gelijkmaker. Guyon Fernandez gaf het laatste tikje.