Vrouwen van Feyenoord winnen in Heerenveen

1 mei 2024 20:52

Vrouwen van Feyenoord winnen in Heerenveen; image source: Pro Shots

De vrouwen van Feyenoord hebben vanavond met 0-2 gewonnen van de vrouwen van sc Heerenveen. De score werd al na drie minuten geopend door Ella van Kerkhoven, terwijl de wedstrijd op slag van rust al werd beslist via Esmee de Graaf. De tweede helft stond vooral in het teken van consolidatie van de voorsprong en daar slaagde de ploeg van Jessica Torny dus ook in.

Het seizoen zit er in feite al langer op voor Feyenoord. De ploeg staat op de achtste plek in de Azerion Eredivisie en speelt al weken nergens meer voor. Feyenoord zou in de laatste wedstrijd van het seizoen nog een plaats kunnen stijgen. In een rechtstreeks duel met nummer zeven FC Utrecht volstaat een overwinning voor Feyenoord om nog een plek hoger te eindigen. Het doelsaldo van Feyenoord is met vijf goals verschil in het voordeel van de Rotterdammers.