Feyenoord wint ook traditioneel lastige uitwedstrijd bij Heracles: 0-1

21 augustus 2016
-
-

Feyenoord heeft de traditioneel voor Feyenoord lastige uitwedstrijd tegen Heracles winnend weten af te sluiten. In Almelo werd het 0-1 door een doelpunt van Karim El Ahmadi na een half uur spelen.

In de eerste helft waren er kansen voor beide doelen. In de vrij open eerste helft was het Feyenoord dat op voorsprong kwam. Kuyt kopte na een aanval breed op El Ahmadi die hem vervolgens direct uit de lucht nam en de 0-1 aantekende boven doelman Castro. In het vervolg
kreeg Feyenoord de mogelijkheden op een tweede, maar was ook Heracles gevaarlijk.

In de tweede helft zette Heracles een tandje bij en moest Feyenoord terug. Het leverde slechts spaarzame kansen op voor de thuisclub. Feyenoord wist de geledingen uitstekend gesloten te houden en zo de 0-1 zege over de streep te trekken.

[video] Liplezen voor dummies. Wat zegt Karsdorp hier tegen Vermeij?

Feyenoord blijft koploper met 9 uit 3

Feyenoord blijft ook na de derde speelronde koploper in de eredivisie. Na de zege van Feyenoord in Almelo heeft de ploeg nu negen punten uit drie duels en een doelsaldo van 8 voor en 0 tegen.

Feyenoord in Beeld: Foto's Heracles - Feyenoord

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door 3 deelnemers aan de Pool goed voorspeld.