Feyenoord laat het liggen in Waalwijk: 1-1

14 april 2013
-
-

Feyenoord heeft het laten liggen in Waalwijk. De laatste kans op de titel lijkt vervlogen na een 1-1 gelijkspel tegen RKC.

Feyenoord zette RKC vanaf het begin vast. De ploeg kreeg kansen via Pelle en Goossens maar had een penalty nodig om op voorsprong te komen. Een overtreding van Van Peppen zorgde voor dit buitenkansje. Pelle mocht van elf meter aanleggen en faalde niet.

Feyenoord ging zeker niet makkelijker spelen door de voorsprong. De ploeg creëerde nauwelijks kansen. Tien minuten na rust verloor Boetius de bal. Vervolgens liet de ploeg Duits lopen. Hij kon ongehinderd op het stafschopgebied af en vervolgens voor de 1-1 uithalen.

Feyenoord profiteerde het daarna nog wel en kreeg nog enkele mogelijkheden. Het echte geloof leek er echter niet meer te zijn in de ploeg. Het zou dan ook 1-1 blijven.

Ranglijst: titeldroom lijkt vervlogen, Feyenoord blijft vierde

Met nog vier duels te gaan lijkt de titeldroom vervlogen. Feyenoord profiteerde niet van het gelijkspel van Vitesse en blijft daardoor sowieso vierde. Met nog drie clubs boven Feyenoord en vier duels te gaan, lijkt dat teveel.

'81 Stans voor Braber

FR1908.net: RKC Waalwijk - Feyenoord 1-1Feyenoord in Beeld: 91 foto's RKC - Feyenoord online