Pelle houdt hoop Feyenoord levend: 1-0

5 april 2013
-
-

Pelle houdt de hoop voor Feyenoord op een schitterend slot van de competitie levend. En doelpunt van hem 19 minuten voor tijd zorgde voor de bevrijdende 1-0 zege van Feyenoord op VVV.

Feyenoord zette vanaf het begin druk op VVV. Dat leverde nauwelijks grote kansen op. Aan de andere kant was VVV via counters gevaarlijker. Doelman Mulder vervulde daarbij een belangrijke rol door pogingen van Van Haaren en Cullen tot stoppen.

Na rust kwamen er meer mogelijkheden voor Feyenoord. Uiteindelijk bleek die druk voor VVV teveel. Pelle kon een voorzet van Mathijsen binnenkoppen en De Kuip doen juichen. Na de 1-0 probeerde VVV het nog wel, maar Feyenoord hield de gelederen goed gesloten.

Ranglijst: Feyenoord klimt naar tweede plaats

Feyenoord is door de zege op VVV naar de tweede plaats op de ranglijst geklommen. Ajax blijft nog een punt voor. Feyenoord heeft twee punten voorsprong op PSV en Vitesse. Ajax speelt zondag thuis tegen Heracles, PSV zaterdag uit bij Willem II en Vitesse thuis tegen NAC.

'85 Bergkamp voor Radosavljevic

Feyenoord in Beeld: Fotoverslag Feyenoord - VVV VenloFR1908.net: Feyenoord - VVV Venlo 1-0

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door 2 deelnemers aan de Pool goed voorspeld.