Feyenoord komt tekort tegen Praag: 2-0 nederlaag

30 augustus 2012
-
Europa League
-

Feyenoord is in de voorronde van de Europa League tekort gekomen tegen Sparta Praag. De tegenstander bleek in Praag met 2-0 te sterk. Feyenoord kon te weinig aanspraak maken op een goed resultaat in Praag.

De Tsjechen drongen vanaf het begin aan. Feyenoord stond organisatorisch goed en gaf nauwelijks iets weg. Gedurende de eerste helft kwam de ploeg beter in de wedstrijd. Via Clasie kwam de ploeg in kansrijke positie.

In de tweede helft zette Feyenoord door. Het noodlot sloeg echter toe toen een ongelukkige handsbal van Nelom met een penalty werd bestraft. Kadlec benutte de penalty en zorgde voor een hele lastige uitgangspositie voor Feyenoord. Tien minuten later besliste Jarosik de wedstrijd. Hij kon vrijstaand binnenkoppen. Feyenoord trof daarna nog wel de paal. De twee goals die het nodig had voor een verlenging zaten er echter niet meer in

FR1908.net: Sparta Praag - Feyenoord 2-0

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door 3 deelnemers aan de Pool goed voorspeld.