Feyenoord houdt het onnodig spannend in Almelo: 1-2 zege

26 augustus 2012
-
-

Na een voor Feyenoord onnodig spannende tweede helft hebben de Rotterdammers met 1-2 gewonnen uit in Almelo.

Feyenoord was in de eerste helft veel te sterk. De ploeg stond bij rust 'slechts' op 0-2 door doelpunten van Janmaat en - een bevrijdende - voor Immers. Feyenoord miste diverse grote kansen, waaronder een penalty door Cisse.

In de tweede helft kwam Heracles via een vrije trap van Duarte terug. Daardoor werd het in het vervolg nog onnodig spannend. Aan beide kanten waren een paar goede kansen te noteren. Feyenoord trok uiteindelijk toch aan het langste eind.

Ranglijst: Feyenoord vijfde

Feyenoord staat na de zege in Almelo op de vijfde plaats op de ranglijst. De ploeg heeft evenveel punten als Ajax, Vitesse en RKC, maar heeft een minder doelsaldo. FC twente gaat met negen punten uit drie duels aan de leiding.

'86 Castillion voor Overtoom

Feyenoord in Beeld: 82 foto's Heracles - Feyenoord online FR1908.net: Heracles Almelo - Feyenoord 1-2

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door één van de deelnemers aan de Pool goed voorspeld.