Feyenoord wint met 3-1 van NAC

31 maart 2012
-
-

Feyenoord heeft het feestje voor het 75-jarig bestaan van de Kuip gevierd met een 3-1 zege op NAC Breda. Feyenoord blijft daarmee meespelen om de bovenste plaatsen.

Al na een minuut of drie stond Feyenoord op voorsprong. Bakkal kon een goed geplaatste voorzet gemakkelijk binnenlopen. Vervolgens hadden Vlaar en Leerdam de mogelijkheid om Feyenoord op een vroege veilige 2-0 voorsprong te zetten. Ze verzuimden dat waarna Bayram onverwacht de 1-1 binnenschoot via een inzet op de binnenkant van de paal. De Rotterdammers raakten niet van slag. De ploeg zette aan en kwam via achtereenvolgens Schaken en een prachtige goal van Cisse nog voor rust op 3-1.

In de tweede helft was er veel minder te genieten. Feyenoord speelde geconcentreerd en gaf weinig weg. NAC probeerde het wel, maar kon geen vuist maken. Zelf ging Feyenoord aanvallend niet tot het uiterste. Na een teleurstellende tweede helft bleef het daarom 3-1.

Ranglijst: Feyenoord blijft vijfde na zeges concurrenten

Feyenoord blijft na de 3-1 zege op NAC vijfde op de ranglijst. Omdat de directe concurrenten FC Twente, PSV en Heerenveen ook met twee doelpunten verschil wisten te winnen verandert er op de ranglijst helemaal niets. AZ en Ajax volgen zondag.

'75 Sarpong voor Gilissen

Feyenoord in Beeld: foto's Feyenoord - NAC Breda onlineFR1908.net: Feyenoord - NAC Breda 3-1