Feyenoord wint met 1-0 van Groningen

4 maart 2012
-
-

Feyenoord heeft zondagmiddag in De Kuip met 1-0 gewonnen van FC Groningen. Clasie besliste kort voor rust de wedstrijd.

Feyenoord was niet in grootse doen. De ploeg speelde in een te laag tempo om het FC Groningen heel lastig te maken. Toch kwam de ploeg nog voor rust op voorsprong. Jordy Clasie liep door de verdediging en schoot knap binnen.

Na rust schakelde Feyenoord een tempo hoger. Dat leverde kansen op voor El Ahmadi en Schaken. FC Groningen nam het overwicht vervolgens over. Feyenoord kwam onder druk te staan en had geluk toen Bacuna de paal raakte. Feyenoord sleepte de drie punten na een zware strijd binnen en blijft daardoor meespelen om de bovenste plaatsen.

Ranglijst: Feyenoord blijft op zesde plaats

Ondanks de zege blijft Feyenoord wel op de zesde plaats. Nummer vijf Heerenveen is wel in zicht gekomen. De Friezen staan slechts een punt voor.

[video] Clasie: "Alles boven plaats vijf is extraatje"

'76 Jones voor Ivens

FR1908.net: Feyenoord - FC Groningen 1-0Feyenoord in Beeld: 84 foto's online Feyenoord - Fc Groningen

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door 3 deelnemers aan de Pool goed voorspeld.