Feyenoord wint met 6-1 van Willem II

17 april 2011
-
-

Feyenoord heeft de thuiswedstrijd tegen Willem II met 6-1 gewonnen. Na een 0-1 achterstand liep Feyenoord makkelijk over de hekkensluiter in de eredivisie heen.

Feyenoord kwam op achterstand toen Lasnik een vrije trap prachtig achter doelman Erwin Mulder krulde. Daarna zette Feyenoord orde op zaken. Het was Georginio Wijnaldum die de gelijkmaker binnenkopte. Vervolgens zette Ryo Miyaichi de ploeg enkele minuten later op voorsprong. In het restant van de eerste helft verzuimde de ploeg de kansen af te maken.

Na rust deed Feyenoord dat beter. Bruno Martins Indimaakte met de 3-1 zijn eerste doelpunt voor het eerste elftal. Luc Castaignos zorgde kort daarna voor de vierde Rotterdamse treffer uit een strafschop. In de slotfase ging Feyenoord door en zorgden Wijnaldum en Miyaichi ook nog voor de 1-5 en 1-6, waarmee ze het feest compleet maakten.

Ranglijst: Feyenoord nu tiende, een punt achter FC Utrecht

Feyenoord is op de ranglijst geklommen naar de tiende plaats. De achterstand op nummer 8 FC Utrecht bedraagt nog maar een punt. Er zijn nog drie duels te gaan.

[video] Been heeft "zeker geen zonnesteek"

'73 Hutten voor Rigters

Feyenoord in Beeld: 63 foto's Feyenoord - Willem IIFR1908.net: 17-04-11 Feyenoord - Willem II 6-1