Feyenoord speelt met 2-2 gelijk tegen Heerenveen

14 november 2010
-
-

Feyenoord heeft thuis in De Kuip zondagmiddag met 2-2 gelijkgespeeld tegen sc Heerenveen. Castaignos en Cabral waren de doelpuntenmakers voor Feyenoord.

Feyenoord kwam al snel in de wedstrijd op een 1-0 voorsprong. Luc Castaignos rondde een terugspringende bal goed af. Na de goede beginfase van Feyenoord kwam de Friese ploeg beter in de wedstrijd. Bij rust stond het uiteindelijk nog 1-0 voor Feyenoord.

Vlak na rust kwamen de Friezen via Vayrynen langszij. Elm dompelde Feyenoord vervolgens in rouw met de 1-2. Het leek toen gebeurd voor Feyenoord. Invaller Cabral kon Feyenoord echter weer langszij brengen door een bal, geholpen door een Fries been, in de verre hoek te draaien. Dat leverde nog een hectische slotfase op, waarin niet gescoord zou worden.

Sfeerfoto's eerbetoon aan Blankemeijer

Via twitter zijn inmiddels de eerste sfeerfoto's van Feyenoord-Heerenveen verschenen. Klik op de foto's om te vergroten:

Zo. Rotterdam. Tijd voor #feyhee. on Twitpic Share photos on twitter with Twitpic We gaan zo beginnen #feyhee on Twitpic Wederom prachtige tifo! #feyhee on Twitpic Prachtige minuut voor ome Fred. #RIP #ynwa  on Twitpic Indrukwekkende minuut stilte voor ome Fred Blankemeijer #feyh... on Twitpic Tifo #feyhee #praatmee on Twitpic Feyenoord - Kuip!! You never walk alone on Twitpic Een minuut stilte bij #Feyenoord en een half uur geen zicht on Twitpic Feyenoord! on Twitpic Mooi eerbetoon.. #feyenoord on Twitpic

Posted using Mobypicture.com Posted using Mobypicture.com

Ranglijst: Feyenoord blijft veertiende

Feyenoord is op de ranglijst weinig opgeschoten met het gelijkspel tegen Heerenveen. De ploeg staat nu veertiende met evenveel punten als DE Graafschap (13) en Vitesse (15e). De Graafschap heeft echter het gestaakte duel tegen Willem II nog voor de boeg.

[video] Jans na Feyenoord-Heerenveen

Been: we moeten heel snel weg uit de onderste regionen

"We moeten heel snel weg uit die onderste regionen", zo gaf Mario Been aan op Telegraaf.nl. "We pakken in de thuiswedstrijden echter te weinig punten. We hadden zowel vorig week tegen Roda JC als nu tegen Heerenveen gehoopt op drie punten met de steun van ons publiek. Een overwinning heeft er in beide duels ingezeten, maar we moeten helaas genoegen nemen met twee keer een gelijkspel."

'80 Haglund voor Väyrynen

Feyenoord in Beeld: 71 foto's Feyenoord-Heerenveen onlineFR1908.net: 14-11-1- Feyenoord - SC Heerenveen 2-2

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door één van de deelnemers aan de Pool goed voorspeld.

15  4 1-1 (1-0)

De wedstrijd als geheel werd door de fans gewaardeerd met een 6.13. Hieronder is de uitslag van de Man of the Match verkiezing van deze wedstrijd weergegeven. Achter elke spelersnaam staat tussen haakjes het aantal stemmen en de daarmee behaalde score voor het Man of the Season klassement.