Feyenoord wint met 4-0 van Vitesse

5 mei 1929
-
-

Feyenoord heeft zondagmiddag revanche genomen voor de uitschakeling afgelopen donderdag tegen AA Gent. Tegen de ploeg met kampioensambities, Vitesse, werd met maar liefst 4-0 gewonnen. Voor rust stond Feyenoord al op een 2-0 voorsprong via doelpunten van Fedor Smolov en Leroy Fer. Na rust zorgden Luc Castaignos en Georginio Wijnaldum voor de 4-0 zege.

Eerste sfeerfoto's van Feyenoord - Vitesse

Inmiddels verschijnen via Twitter de eerste sfeerfoto's van Feyenoord-Vitesse. Klik op de foto's om te vergroten:

Share photos on twitter with Twitpic Nu nog droog! Hoelang nog? #feyvit on Twitpic Leesvoer in de Kuip #feyvit  on Twitpic Veel thuisblijvers vanwege de regen? Het is in ieder geval no... on Twitpic Donkere wolken pakken zich samen boven De Kuip. Letterlijk di... on Twitpic traditioneel pestweer bij #feyvit.. de 4 reuzen branden al on Twitpic #feyvit on Twitpic Eerste bui is gevallen, maar de kuip zit al weer aardig vol! ... on Twitpic Ook echte fans zijn niet te koop! on Twitpic @fnetwerk vitesse heeft al hun nieuwe supporters bij #feyvit on Twitpic Is genieten in de #kuip bij #feyvit 2-0 on Twitpic

Posted using Mobypicture.com Posted using Mobypicture.com Posted using Mobypicture.com Posted using Mobypicture.com

Feyenoord doet weer mee op de ranglijst

Na de overwinning op Vitesse doet Feyenoord weer mee op de ranglijst. Met zeven punten uit vier duels staat Feyenoord in de subtop.

[later meer]

[video] Bos na nederlaag bij Feyenoord

Been: elftal heeft zich goed hersteld

Mario Bene liet na afloop weten blij te zijn dat het elftal zich goed hersteld heeft van het echec tegen AA Gent. "De ploeg zat er donderdag helemaal doorheen. We hebben wel twee dagen nodig gehad om daarvan te herstellen en weer helemaal fris te worden in het hoofd voor het duel tegen Vitesse. Je kunt je voorstellen dat ik daarom heel tevreden ben met de drie punten. Het doelpunt van ons na twintig minuten werkte daarom bevrijdend voor ons. Toen ging het lopen. Kort erop maakten we ook 2-0 en toen hadden we de wedstrijd op slot moeten gooien. We kregen kansen op meer maar scoorden niet. In de tweede was het vertrouwen echt terug."

'81 Snijders voor Nilsson

Feyenoord in Beeld: 68 foto's Feyenoord-Vitesse onlineFR1908.net: 29-08-10 Feyenoord - Vitesse 4-0

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door 4 deelnemers aan de Pool goed voorspeld.

15  5 3-0 (2-0)

De wedstrijd als geheel werd door de fans gewaardeerd met een 7.26. Hieronder is de uitslag van de Man of the Match verkiezing van deze wedstrijd weergegeven. Achter elke spelersnaam staat tussen haakjes het aantal stemmen en de daarmee behaalde score voor het Man of the Season klassement.