Feyenoord thuis 0-0 tegen NAC

4 april 2010
-
-

Feyenoord heeft tegen NAC Breda twee dure punten laten liggen. In een matige wedstrijd werd het uiteindelijk 0-0 tussen de ploegen uit Rotterdam en Breda.

Het spel van de thuisploeg was niet onaardig, maar niet overtuigend genoeg om echt iets af te dwingen. Feyenoord kreeg in de eerste helft vier goede kansen, maar verzuimde een van de kansen af te ronden. Een verdedigend NAC kon daar weinig tegenover zetten. Na rust veranderde het speelbeld nauwelijks. In het vervolg kreeg Feyenoord toch wel weer enkele mogelijkheden om op voorsprong te komen. Ten Rouwelaar stond echter zijn mannetje en hield NAC op een gelijkspel.

De eerste sfeerfoto's van Feyenoord-NAC

Inmiddels verschijnen live via Twitter de eerste sfeerfoto's van Feyenoord-NAC (klik op de foto's om te vergroten):

Share photos on twitter with Twitpic De zon breekt door in Rotterdam! #feynac on Twitpic #feynac Overal waar ze heen gaan, vragen de mensen.. Waar ze ... on Twitpic Zon ipv regen, dat is weleens anders in de Kuip #feynac on Twitpic Warming up van Feyenoord en NAC #feynac en hopen op een stunt... on Twitpic Zoek een plaatsje in de zon! #feynac on Twitpic Binnenkomst van de spelers in de Kuip #feynac on Twitpic Feyenoord dienst!! on Twitpic En het is zondag, dus voetbal! #Feyenoord - #NAC, #Eredivisie on Twitpic Share photos on twitter with Twitpic Share photos on twitter with Twitpic Binnenkomst van de spelers in de Kuip #feynac on Twitpic Beginnen #feynac on Twitpic Groot spandoek bij #feynac  in de12e minuut on Twitpic

Posted using Mobypicture.com Posted using Mobypicture.com

Ranglijst; nog twee punten voorsprong op AZ

Ook na het gelijkspel tegen NAC blijft Feyenoord vierde op de ranglijst. De voorsprong op AZ is echter opnieuw geslonken en bedraagt nu nog twee punten.

Been: Feyenoord vleugellam

Voor de microfoon van Radio Rijnmond was Mario Been vooral niet te spreken over zijn vleugels. 'We waren vleugellam. Ook na de wissels zaten het passeren van de tegenstander en de voorzetten er niet in. Dit was heel teleurstellend. Ik had veel meer verwacht van deze wedstrijd. NAC kwam alleen om te verdedigen. Dan creeer je toch vijf mogelijkheden in de eerste helft om een goal te maken. Daarvan moet er minimaal een in. Dan krijg je meer ruimte om te voetballen, want dan moeten zij toch ook komen. Je ziet in de tweede seizoenshelft dat hoe kleiner de ruimtes hoe moeilijker het voetballen is voor ons. Voor rust speelden we nog wel heel volwassen, maar was alleen het tempo te laag en was er te weinig beweging voor de bal.'

'90 van der Leegte voor Cairo

Feyenoord in Beeld: 54 foto's Feyenoord - Nac Breda onlineEgo2.nl: Fotoreportage Feyenoord - NAC Breda online
FR1908.net: 04-04-10 Feyenoord - NAC Breda 0-0

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door 7 deelnemers aan de Pool goed voorspeld.

15  3 1-0 (0-0)

De wedstrijd als geheel werd door de fans gewaardeerd met een 5.16. Hieronder is de uitslag van de Man of the Match verkiezing van deze wedstrijd weergegeven. Achter elke spelersnaam staat tussen haakjes het aantal stemmen en de daarmee behaalde score voor het Man of the Season klassement.