FC Utrecht-Feyenoord blijft 0-0

14 februari 2010
-
-

Feyenoord heeft zondagmiddag in de zware uitwedstrijd bij FC Utrecht met 0-0 gelijkgespeeld. In een rommelige maar spannende wedstrijd kon geen van beide ploegen echt aanspraak maken op de overwinning. Beide ploegen kregen wel enkele mogelijkheden, Feyenoord vooral via Bahia en Wijnaldum.

Rentree Leerdam in de tweede helft

Kelvin Leerdam zat al verrassend op de bank bij het duel tegen FC Utrecht. Halverwege de tweede helft mocht hij komen invallen op het middenveld voor de meer aanvallend ingestelde Jonathan de Guzman. Na zijn blessure in de winterstop kwam Leerdam voor het eerst weer in actie.

Eerste foto's FC Utrecht - Feyenoord

Via Twitter verschijnen de eerste foto's van FC Utrecht - Feyenoord (klik op de foto's om te vergroten):

Zing ik valentijns dag, komt de aap uit de mouw, de een kiest... on Twitpic Share photos on twitter with Twitpic Share photos on twitter with Twitpic In de galgenwaard #utrfey kijken. Leuke sfeer! Zit hier prakt... on Twitpic

Van Sichem legde wedstrijd stil vanwege spreekkoren

Scheidsrechter Tom van Sichem heeft zondagmiddag de wedstrijd tussen FC Utrecht en Feyenoord in de tachtigste minuut stilgelegd. Oorzaak waren aanhoudende kwetsende spreekkoren aan zijn adres. Na zo'n tien minuten hervatte hij het duel.

Been: doelstelling was om niet te verliezen

Mario Been liet na afloop weten blij te zijn met het gelijkspel. Been wilde vooral FC Utrecht niet dichterbij laten komen op de ranglijst. "Wij wilden niet verliezen en dat is gelukt tegen een FC Utrecht dat in de eerste helft de beste kansen had."

'71 George voor Lensky

Feyenoord in Beeld: 64 foto's Fc Utrecht - Feyenoord onlineEgo2.nl: Fotoreportage FC Utrecht - Feyenoord online
FR1908.net: 14-02-10 FC Utrecht - Feyenoord 0-0

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door 32 deelnemers aan de Pool goed voorspeld.