Feyenoord gelijk tegen FC Utrecht: 0-0

22 november 2009
-
-

Feyenoord kwam in het directe duel tegen FC Utrecht om de vierde plaats op de ranglijst niet verder dan een 0-0 gelijkspel. Op die uitslag was niet zo heel veel af te dingen.

In de eerste helft hield Feyenoord het verdedigend wel behoorlijk dicht, maar kon het zelf aanvallend niets creëren. De beste kans was nog voor FC Utrecht via Mulenga. De tweede helft was aantrekkelijker. Er kwam meer leven in de wedstrijd al werd het nooit goed. Na een uur spelen bracht Been Makaay en Bruins in het veld. Dat had wel succes in het wedstrijdbeeld. Het spel van Feyenoord werd vervolgens beter. Invaller Bruins leek zelfs dichtbij een doelpunt. Hij passeerde doelman Vorm, maar zag zijn inzet op de lijn gestopt.

Eerste foto's uit De Kuip

De eerste foto's vanuit De Kuip verschijnen inmiddels alweer via Twitter (klik op de foto om te vergroten):

Nog redelijk rustig in de Kuip! Nog een uurtje te gaan voorda... on Twitpic En weer in de Kuip: Feyenoord - Utrecht on Twitpic Posted using Mobypicture.com Posted using Mobypicture.com

Ranglijst: Feyenoord houdt vierde plaats vast

Feyenoord heeft de aanval van FC Utrecht op de vierde plaats afgewend door de 0-0 thuis tegen de nummer vijf. De voorsprong van Feyenoord op FC Utrecht blijft twee punten. De voorsprong op AZ bedraagt nu drie punten.

Feyenoord wacht al drie duels op zege

Het was de derde keer op rij dat Feyenoord niet wist te winnen. na de nederlaag in Amsterdam volgden tegen AZ en nu dus tegen FC Utrecht een gelijkspel. Het wordt belangrijk dat er tegen ADO Den Haag volgende week weer eens gewonnen wordt.

Achtste keer de nul gehouden door Feyenoord

Na de reeks van Rob van Dijk blijft Feyenoord ook met Darley de nul houden. Het was al maar liefst de achtste keer in veertien duels dat de ploeg de nul weet te houden. Wat dat betreft stevent de ploeg af op een record.

FC Utrecht: Mertens ('54)
Feyenoord: Giovanni van Bronckhorst ('58)

'94 Danso voor Mertens

Feyenoord in Beeld: 36 foto's Feyenoord - Fc Utrecht onlineFR1908.net: 22-11-09 Feyenoord - FC Utrecht 0-0
Ego2.nl: Fotoreportage Feyenoord - FC Utrecht online

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door 21 deelnemers aan de Pool goed voorspeld.