27 oktober 2009
-
KNVB Beker
-

Feyenoord heeft de achtste finales van de KNVB beker weten te bereiken. In De Kuip werd eerste divisie club FC Den Bosch met 2-0 verslagen. Feyenoord kwam geen moment in de problemen tegen FC den Bosch, maar kon zelf ook te weinig creëren om het leuk te maken. Voor rust zette André Bahia Feyenoord op voorsprong, in de 90ste minuut verdubbelde Stefan Babovic de score.

Eerste doelpunt voor Babovic

Stefan Babovic tekende in de bekerwedstrijd tegen FC den Bosch voor zijn eerste officiële doelpunt voor Feyenoord. Na een prachtige voorzet van El Ahmadi, van achter zijn standbeen langs, kopte Babovic komend naar de eerste hoek in de verre hoek binnen.

Donderdag loting voor vierde ronde KNVB beker

Donderdagavond laat zal de loting verricht worden voor de vierde ronde van de KNVB beker.

Been: blij vlagen beter Feyenoord

Mario Been gaf vooraf aan dat hij beter voetbal wilde zien dan tegen VVV. 'Dat hebben we bij vlagen laten zien', aldus Been. 'Door het midden kwamen we er niet doorheen, dus het moest komen vanaf de zijkanten. Incidenteel hebben we dat goed gedaan, maar het was niet goed genoeg. We hadden de wedstrijd eerder moeten beslissen.'

'83 van der Pluim voor Vorthoren

Feyenoord in Beeld: 39 foto's Feyenoord - Fc Den Bosch onlineFR1908.net: 27-10-09 Feyenoord - FC Den Bosch 2-0 (3de ronde beker)
Ego2.nl: Fotoreportage Feyenoord - FC Den Bosch online

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door 60 deelnemers aan de Pool goed voorspeld.