Feyenoord kansloos in Spanje: 3-0 tegen Deportivo

27 november 2008
-
Europa League
-

Feyenoord heeft ook de derde UEFA Cup wedstrijd met ruime cijfers verloren. Tegen Deportivo la Coruna werd het 3-0 voor de Spanjaarden. Bij rust was het 1-0.

Feyenoord had eigenlijk geen moment zich op een goed resultaat. Deportivo la Coruna was in de eerste helft veel sterker al moesten er fouten achterin aan te pas komen om de 1-0 op het scorebord te krijgen. Vlak na rust was het Kevin Hofland die de 2-0 in eigen doel schoot achter Timmer. De definitieve genadeslag kwam twee minuten daarna al, toen Feyenoord even de weg helemaal kwijt was. Makaay was nog even dicht bij een eretreffer in zijn oude stadion, maar hij schoot op de voet van de keeper.

Feyenoord al uitgeschakeld na derde nederlaag

Al voor het laatste thuisduel in de UEFA Cup is Feyenoord uitgeschakeld voor plaatsing voor de volgende ronde. Na drie ruime nederlagen zijn de eerste drie plaatsen uit het zicht. Met Lech Poznan - Deportivo nog voor de deur kan Feyenoord de derde plaats niet meer bereiken.

Onrust in uitvak Feyenoord

Volgens diverse media was er tijdens de rust behoorlijk onrustig in het uitvak van Feyenoord. De aanleiding was niet duidelijk, maar vanuit het uitvak zou onder andere met gesloopte stoeltjes gegooid zijn.

Tijdens de wedstrijd ging het na de 3-0 achterstand opnieuw los en betrad de politie het Feyenoord vak om op te treden. Gezien het imago van Feyenoord zal dit zeker opnieuw een staartje krijgen bij de UEFA.

Andwélé Slory maakt rentree voor Feyenoord

Andwélé Slory heeft in de tweede helft zijn rentree gemaakt na een hamstringblessure. Hij leek die rentree nog zelfs te bekronen met een assist. Twintig minuten voor tijd ging hij op snelheid diep. Zijn voorzet van rechts werd echter niet benut door Makaay.

Uitslag: 3-0 (1-0)

1-0 Lopo ('30)
2-0 Eigen doelpunt ('50)
3-0 Guardado ('51)

Opmerkelijk: ('50 eigen doelpunt Hofland)

'69 Omar Bravo voor Mista

Coens place: 76 foto's Deportivo la Coruna - Feyenoord onlineEgo2.nl: Fotoreportage Deportivo La Coruna - Feyenoord (2 pagina's) online

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door 17 deelnemers aan de Feyenoord Netwerk Pool goed voorspeld.

15 Uibeltje Snuibeltje  7 3-0 (1-0)

Klik hier voor de totale stand in de Feyenoord Netwerk Pool.

De wedstrijd als geheel werd door de fans gewaardeerd met een 3.26. Hieronder is de uitslag van de Man of the Match verkiezing van deze wedstrijd weergegeven. Achter elke spelersnaam staat tussen haakjes het aantal stemmen en de daarmee behaalde score voor het Man of the Season klassement.