Feyenoord met 3-3 gelijk tegen Heracles

23 februari 2008
-
-

Feyenoord heeft opnieuw puntverlies geleden in een uitwedstrijd. Op het kunstgras van Heracles kwam de ploeg niet verder dan een 3-3 gelijkspel. Bahia, Landzaat en Hofs waren de doelpuntenmakers voor Feyenoord in de vechtwedstrijd. Voor Landzaat was het zijn eerste in dienst van Feyenoord.

Beleef het duel nog eens via het liveverslag van Don Paul via de link hieronder naar het scorebord.

Landzaat: ons begin sloeg nergens op

'Hoe wij begonnen sloeg nergens op' aldus Landzaat over de tegengoal in de eerste minuut. 'Je weet hoe moeilijk het is op kunstgras en tegen een strijdvaardig Heracles. Als je dan zo vroeg op achterstand komt, is dat niet goed voor het zelfvertrouwen. Je moet juist scherp beginnen. Met zo'n tegengoal geef je aan dat je slap begint en geef je de tegenstander zelfvertrouwen.'

'In de eerste helft liep het voetballend best aardig. Toch blijven we achter de feiten aanlopen. In de tweede helft kom je dan wel op voorsprong, maar dan krijg je direct weer een penalty tegen waardoor het weer een strijd is. In de tweede helft kwamen we minder in ons spel, dat was teleurstellend'

Van Marwijk: gemengde gevoelens

Bert van Marwijk liet na afloop weten gemengde gevoelens overgehouden te hebben aan het duel tegen Heracles. 'Als je uit drie goals maakt moet dat normaal gesproken voldoende zijn. Maar we hebben er ook drie weggegeven binnen een minuut al een. Je moet in dat soort situaties ook wel eens een bal het stadion uitschieten.'

'Na dat doelpunt vond ik ons best aardig spelen. Het was stabieler, we kregen ook meer kansen. Uit standaardsituaties krijgen we twee doelpunten tegen. Normaal gebeurt ons dat bijna nooit. Bij de 2-3 dacht ik dat het een gelopen wedstrijd was. Maar weer geven we een doelpunt weg.'

'85 Gluscevic voor Everton

Coens place: 48 foto's Heracles - Feyenoordfeyenoordrotterdam.net: Fotos Heracles - Feyenoord
Ego2.nl: Fotoreportage Heracles Almelo - Feyenoord (2 pagina's) online

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door geen van de deelnemers aan de Feyenoord Netwerk Pool goed voorspeld.

15 Hans Brand  2 1-3 (1-1)

Klik hier voor de totale stand in de Feyenoord Netwerk Pool.

De wedstrijd als geheel werd door de fans gewaardeerd met een 4.40. Hieronder is de uitslag van de Man of the Match verkiezing van deze wedstrijd weergegeven. Achter elke spelersnaam staat tussen haakjes het aantal stemmen en de daarmee behaalde score voor het Man of the Season klassement.

1. Giovanni van Bronckhorst (185 -> 5,0)