Feyenoord blijft op 0-0 steken tegen Heracles

27 augustus 2006
-
-

Feyenoord is in de tweede competitiewedstrijd, thuis tegen Heracles, niet verder gekomen dan een 0-0 gelijkspel. Na twee wedstrijden is de ploeg, die Kuyt en Kalou verloor, dus nog niet aan scoren toegekomen. In een duel dat een half uur later eindigde vanwege het afscheid van Dirk Kuyt voor de wedstrijd en het uitvallen van de grensrechter tijdens de eerste helft, kon Feyenoord maar weinig indruk maken. De ploeg creerde veel te weinig kansen. Vlak voor tijd leek het noodlot nog toe te slaan, maar de scheidsrechter gaf gelukkig geen penalty aan de uitploeg.

Feyenoord met vijf verliespunten nu 15e

Na twee duels in de competitie heeft Feyenoord nu al vijf verliespunten. Met een punt en een doelsaldo van 0-3 staat de ploeg nu vijftiende op de ranglijst. Twee ploegen ADO Den Haag en NEC Breda hebben nog nul punten uit twee duels. AZ, Heerenveen, Ajax en Roda JC gaan aan kop met zes punten. PSV verloor dit weekend met 1-0 van FC Twente.

Tiendalli maakt debuut voor Feyenoord

Dwight Tiendalli zal zich meer hebben voorgesteld van zijn debuut bij Feyenoord. De 0-0 werd ontvangen met een enorm fluitconcert van het Feyenoord legioen. Tiendalli speelde de gehele wedstrijd en liep tegen een gele kaart op. "Het is een groot verschil als je naar De Kuip gaat waar 50.000 mensen zitten te wachten. Het is allemaal wennen, ook met mijn medespelers. Maar dat komt wel."

Lucius: we creeren te weinig

Aanvoerder Lucius liet tegenover Langs de Lijn weten dat de ploeg heel weinig kansen creerde. "Het veldoverwicht was er wel, maar niet in die mate dat dat Feyenoord waardig was. De kansen die we kregen werden niet goed uitgespeeld. Dan win je geen wedstrijd. Na een kwartier gebeurden er wat dingen in de wedstrijd en zakte het weg. In de tweede helft speelden we volledig op de helft van Heracles,maar konden we te weinig afdwingen. De aanvoerder brak verder een lans voor versterking. "We kunnen nog wel wat betere spelers gebruiken, zeker voorin. We creeren te weinig kansen en scoren te weinig."

"We kunnen alle steun van het publiek gebruiken." Tegen Heracles voelde hij echter juist tegenstand van het publiek. "Ik denk niet dat dat thuis hoort hier in De Kuip. De steun van het publiek helpt ons juist heel erg. We moeten nu met zijn allen bij elkaar blijven en keihard knokken. Als de supporters achter ons gaan staan, denk ik dat het wel goedkomt" aldus aanvoerder Lucius.

'69 Everton Ramos da Silva voor Biseswar

Feyenoordfoto.nl: Dirk Bedankt! FRGoals.nl: Fotos : Feyenoord - HeraclesFr-Fotopage.tk: Feyenoord gelijk tegen Heracles
Ego2.nl: Fotoreportage Feyenoord - Heracles

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door 2 deelnemers aan de Feyenoord Netwerk Pool goed voorspeld.

15 Feyenoord_Overijssel  3 2-2 (1-1)

Klik hier voor de totale stand in de Feyenoord Netwerk Pool.

De wedstrijd als geheel werd door de fans gewaardeerd met een 3.56. Hieronder is de uitslag van de Man of the Match verkiezing van deze wedstrijd weergegeven. Achter elke spelersnaam staat tussen haakjes het aantal stemmen en de daarmee behaalde score voor het Man of the Season klassement.