20 april 2006
-
Play-offs
-

Feyenoord heeft de finale van de play-offs bijna weggegeven. Onnodig verloor de ploeg met 3-0 in Amsterdam van Ajax. Door persoonlijke fouten moest feyenoord drie goals toestaan.

Feyenoord zal nu maar liefst vier keer moeten scoren om een kans te behouden op de finale. indien Ajax een keer scoort moet feyenoord zelfs vijf keer scoren in De Kuip.

Bekijk het live verslag via de link hieronder naar het scorebord.

Persoonlijke fouten nekken Feyenoord

Opnieuw is Feyenoord het slachtoffer geworden van de persoonlijke fouten. Enerzijds wist het de eigen grote kansen weer niet te benutten. Anderzijds maakte Bahia een enorme blunder in de eerste helft waardoor Rosales uiteindelijk kon scoren. In de tweede helft was het in de 79ste minuut door onoplettendheid twee keer in een minuut raak en kwam Feyenoord op een kansloze 3-0.

Kuyt: keiharde klap, hopen op een wonder

(Gepost door Vrachtwagen Fabrikant, Do)

Dirk Kuyt gaf direct na afloop voor Langs de Lijn aan dat de 3-0 nederlaag als een keiharde klap aankomt. 'Eigenlijk moet je nu helemaal niets zeggen. We moeten ons nog een keer opladen voor zondag. En hopen dat er wonderen bestaan. Die hebben we zondag echt nodig.'

'Het was absoluut niet nodig geweest om drie goals weg te geven. We waren aan elkaar gewaagd. We hebben niet echt grote kansen weggegeven. We zijn niet weggespeeld. We hebben alleen door drie persoonlijke fouten met zo'n grote uitslag verloren. Ongelofelijk dat je dit in zo'n wedstrijd overkomt.'

Koeman kwaad over weggeven 2e en 3e goal

(Gepost door game333)

Erwin Koeman liet na afloop werten kwaad te zijn over de manier waarop Feyenoord de tweede en derde goal weggaf. 'Dat is zeer onprofessioneel. Je kan altijd een keer verliezen. Maar waar ik kwaad om ben is de manier waarop we de 2e en 3e goal weggeven. Bij vrije trappen werden de mensen niet gevolgd, ze stonden geheel vrij. Als Heitinga wil, dan kan hij bij de tweede treffer zelfs nog even op de doellijn jongleren met de bal. dat neem ik mijn spelers zeer kwalijk.'

'Ons probleem is geweest dat we wilden blijven voetballen. Europees heb je echter twee wedstrijden de kans om te winnen. Ondanks de 1-0 achter was er echt niets aan de hand. We hadden de betere kansen in de eerste helft. Je kan altijd een keer verliezen. Mar waar ik kwaad om ben is dat we de 2e en 3e goal gewoon weggeven.'

'Dit is erg zuur. We moeten nu aan de slag.'

Kopstoot Bosschaart naar Huntelaar

Na afloop van Ajax-Feyenoord liepen de gemoederen nog hoog op. Volgens diverse media gaf Pascal Bosschaart Klaas-Jan Huntelaar een kopstoot bij het feliciteren met de zege. Volgens Huntelaar viel het allemaal mee en was het slechts een 'kusje'.

'56 Pienaar voor Maduro

Fr-Fotopage.tk: Feyenoord voor altijdCoen: Ontluisterende nederlaagFeyenoordfoto.nl: ...
Ego2.nl: Fotoreportage 020-Feyenoord (plee-offs)

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door ??n van de deelnemers aan de Feyenoord Netwerk Pool goed voorspeld.

15 titan57nl  4 3-1 (2-0)

Klik hier voor de totale stand in de Feyenoord Netwerk Pool.

De wedstrijd als geheel werd door de fans gewaardeerd met een 3.53. Hieronder is de uitslag van de Man of the Match verkiezing van deze wedstrijd weergegeven. Achter elke spelersnaam staat tussen haakjes het aantal stemmen en de daarmee behaalde score voor het Man of the Season klassement.