Feyenoord zakt weg: 0-2 tegen ADO

26 maart 2006
-
-

Net als in Den Haag verloor Feyenoord ook thuis van ADO Den Haag. Zondagmiddag werd het 0-2 voor de tegenstander in De Kuip. Feyenoord zorgde daarmee voor een hele teleurstellende middag voor de fans.

De start was al direct voor ADO Den Haag. Het duurde een minuut of twintig alvorens Feyenoord de controle kreeg over de wedstrijd. Toch was het ADO die op voorsprong kwam. Kolkka trof acht minuten voor tijd doel.

Erwin Koeman reageerde daarop door de aanvankelijk gepasseerde Kalou en Van Hooijdonk in te brengen. De ploeg kon echter de doelman van ADO niet verschalken. Via de counter besliste opnieuw Kolkka zelf de wedstrijd door de 0-2 binnen te schieten.

Bekijk het live wedstrijdverslag van Don Paul via de link hieronder naar het scorebord.

Slechts een punt uit laatste drie duels

Aan het einde van de competitie zakt Feyenoord nu net als voorgaande jaren toch weer terug. In de laatste drie duels tegen respectievelijk AZ, RKC Waalwijk en ADO Den Haag werd door Feyenoord slechts een punt behaald.

Eerste thuisnederlaag dit seizoen

De 0-2 nederlaag tegen ADO Den Haag betekent de eerste thuisnederlaag van Feyenoord dit seizoen. Tot vijf wedstrijden voor het einde wist de ploeg in ieder geval thuis de verdediging dicht te houden. Vlak voor het einde van de competitie ging het dan toch mis.

Tweede plaats lijkt nu ver weg voor Feyenoord

Na de tweede nederlaag op rij lijkt de tweede plaats opeens ver weg voor Feyenoord. De ploeg staat een punt achter op AZ en daarbij heeft AZ nog het duel van vanmiddag tegen RKC Waalwijk tegoed.

Erwin Koeman: comple offday

Erwin Koeman sprak zondagmiddag voor de microfoon van Radio Rijnmond over een complete offday van zijn elftal. "Het was vandaag totaal niets. "We kwamen totaal niet door hun verdediging. Daarnaast hadden we teveel balverlies. Als je dan vervolgens met 0-1 achterkomt wordt het nog onrustiger. Dan zie je zo'n wedstrijd als vandaag."

Koeman liet weten dat hij Kalou had gepasseerd omdat het een lang seizoen is en hij wel wat rust kan gebruiken, omdat er de afgelopen tijd teveel gedoe is geweest rond zijn persoontje en omdat hij in de ogen van Erwin Koeman meer geldingsdrang moet tonen. "Het is dan goed om hem eens op de bank te zetten."

Erwin Koeman: maandag stevig praten

"Ik vind dat heel erg" aldus Erwin Koeman over de wanprestatie. "Zeker voor het publiek kunnen we dit niet maken. Daar zullen we morgen stevig over moeten praten."

Drobny

Feyenoordfoto.nl: Ongeinspireerd naar eerste nederlaagEgo2.nl: Fotoreportage Feyenoord-ADO Den HaagFr-Fotopage.tk: Feyenoord verliest weer
FRGoals.nl: Fotos : Feyenoord - ADOFeyenoordHvH.nl: Foto's Feyenoord - Den Haag

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door 2 deelnemers aan de Feyenoord Netwerk Pool goed voorspeld.

15 milanees12  1 4-2 (2-0)

Klik hier voor de totale stand in de Feyenoord Netwerk Pool.

De wedstrijd als geheel werd door de fans gewaardeerd met een 3.12. Hieronder is de uitslag van de Man of the Match verkiezing van deze wedstrijd weergegeven. Achter elke spelersnaam staat tussen haakjes het aantal stemmen en de daarmee behaalde score voor het Man of the Season klassement.