Feyenoord wint weer eens uitwedstrijd: 1-3 tegen Willem II

30 oktober 2005
-
-

Na drie nederlagen op rij in uitwedstrijden werd er al voorzichtig gesproken over een uitcomplex. Dat werd door Feyenoord in Tilburg aan de kant geveegd, via een duidelijk 1-3 zege. Het tegendoelpunt kwam zelfs pas in blessuretijd tot stand. Daaraan ging een elleboogstoot in de richting van Ostlund vooraf.

Feyenoord had de wedstrijd al snel in handen. Na 9 minuten stond de voorsprong voor de Rotterdammers al op het bord door een doelpunt van de Canadees De Guzman. In de 21ste minuut besliste Romeo Castelen de wedstrijd al. Vlak voor het uur spelen zorgde Patrick Paauwe ook nog voor de 0-3 in Tilburg.

De spitsen Kuyt en Kalou kwamen dus opnieuw niet aan scoren toe. Kansen waren er te over. Feyenoord mag zich dan ook verwijten dat de ploeg niet verder was uitgelopen dan de 1-3. Willem II kon daar op de openingsfase na helemaal niets tegenover zetten.

Geen wijzigingen aan top van ranglijst

Aan de top van de ranglijst hebben er afgelopen weekend geen verschuivingen plaatsgevonden. Net als Feyenoord wisten ook PSV en AZ hun duel te winnen. Daardoor blijft Feyenoord op doelsaldo op de derde plaats staan.

Willem II: Feh?r

Patrick Lodewijks, Alexander ?stlund, Serginho Greene, Andre Bahia, Ferne Snoyl, Hossam Ghali, Patrick Paauwe, De Guzman, Romeo Castelen, Dirk Kuyt, Salomon Kalou

Opstelling Willem II

Zois, Wau, v.Nieuwstadt, Smit, v.d.Haar, Reuser, Feh?r, Agustien, Hadouir ('61 Denissen), Kerekes ('51 Bobson), Dembele

Ego2.nl: Fotoreportage Willem II-FeyenoordFr-Fotopage.tk: Willem II - Feyenoord 1-3QonTour.nl: Overwinning!

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door 11 deelnemers aan de Feyenoord Netwerk Pool goed voorspeld.