Makkelijke middag Feyenoord tegen Willem II: 5-0

27 augustus 2017 14:20

Feyenoord kende een makkelijke middag tegen Willem II. Al na 20 minuten stond de 3-0 op het scorebord. Uiteindelijk hield Feyenoord het bij 5-0 via twee doelpunten van Jens Toornstra en treffers van Steven Berghuis, Tonny Vilhena en Jean-Paul Boetius.

De wedstrijd was al na 20 minuten gespeeld. Willem II probeerde in de beginfase een rol van betekenis te spelen, maar Feyenoord stelde al snel orde op zaken. Eerst was het Toornstra die een kopbal van Diks verlengde. Vervolgens rondde Berghuis een mooie aanval op uitstekende wijze af. Met opnieuw een assist van Diks kon Toornstra in de 20ste minuut ook zijn tweede maken en het duel daarmee al in het slot gooien.

Een paar minuten voor rust zorgde Vilhena met een schot van de zestien voor de 4-0. Willem II kon daar nauwelijks meer wat tegenover stellen. In de tweede helft hoefde Feyenoord niet meer en kon Willem II niet al te veel. Uit een penalty maakte Jean-Paul Boetius nog de 5-0. Hoogtepunt was het debuut van de pas 16-jarige Touré.