Strijdend Feyenoord niet opgewassen tegen Man. United: 4-0

24 november 2016 22:57

Een strijdend Feyenoord was donderdagavond op Old Trafford niet opgewassen tegen Manchester United. De thuisclub won in de tweede helft uiteindelijk afgetekend met 4-0.

In de eerste helft had Manchester United het overwicht. De ploeg creëerde een aantal kansen. Toch had Feyenoord twee unieke kansen op rij om op voorsprong te komen in Manchester. Doelman Romero zag eerst een inzet van Karsdorp recht op zich afkomen en wist vervolgens ook nog een inzet van Kuyt naast te werken. Manchester United sloeg na 35 minuten toch toe. Zlatan zette Ronney vrij, die vervolgens de bal met een wippertje wist binnen te schieten.

Na rust zetten de thuisclub een tandje bij. Het was voor Feyenoord daardoor vooral tegenhouden. De 2-0 viel door Mata die een pass van Rooney makkelijk kon afronden. De 2-0 was de genadeslag. Vervolgens verdween een bal van Zlatan via de hak van Brad Jones in eigen doel. In blessuretijd werd het nog erger toen invaller Lingard ook de 4-0 nog op het scorebord zette.