FEYENOORD VERSLAAT MANCHESTER UNITED!!!

15 september 2016 20:52

Feyenoord heeft voor een geweldige stunt gezorgd door Manchester United te verslaan. In De Kuip werd het 1-0 door een doelpunt van Tonny Vilhena. Daarmee kent de ploeg van Giovanni van Bronckhorst een uitstekende start van de Europa League.

In de eerste helft was Feyenoord de betere ploeg in De Kuip. Feyenoord was bij vlagen gevaarlijk en gaf nauwelijks iets weg. Alleen Martial kreeg een goede kans, maar werkte hem net naast. Feyenoord was aanvallend regelmatig gevaarlijk al bleef het aantal echte kansen beperkt.

Na rust zocht Manchester United meer de aanval. Feyenoord moest meer opvangen, maar hield uitstekend stand. Twaalf minuten voor tijd explodeerde de Kuip toen Feyenoord na ene uitstekende aanval via Tonny Vilhena op 1-0 kwam. Vanuit de tweede lijn schoof hij uitstekend binnen. De Engelsen gingen vervolgens nog haastig op zoek naar de gelijkmaker, maar Feyenoord wist het verdiend op 1-0 te houden.