Van Bronckhorst: 'vooral de eerste helft goed elftal gezien'

11 september 2016 15:37 - Feyenoord.nl

Feyenoord begon zondag een belangrijke week, waarin het ook Manchester United en PSV treft, met een 3-1 overwinning op ADO Den Haag. 'Ik ben blij met de overwinning en met de manier waarop die tot stand is gekomen. Vooral de eerste helft heb ik een goed elftal gezien, waarin de spelers elkaar makkelijk wisten te vinden en veel kansen werden gecreëerd,' zo stelde Feyenoord coach Giovanni van Bronckhorst op de officiële website.

'Het enige minpuntje was dat we de wedstrijd niet eerder hebben beslist. Zowel voor als na rust hebben we momenten gehad om te scoren. Dat deden we niet, waardoor we het onszelf onnodig moeilijk hebben gemaakt. Uiteindelijk wordt het laat in de tweede helft nog 2-1. Daarna hoeft de bal maar een keer verkeerd te vallen of het is gelijk. Daarom was ik uiteindelijk ook blij met ons derde doelpunt.'