Verdonk en Schuurman openen EK met Oranje onder 19 met 1-3 zege

12 juli 2016 11:43

Oranje onder 19 heeft het Europees Kampioenschap in Duitsland geopend met een 1-3 zege op Kroatië. De Feyenoorders Verdonk en Schuurman speelden de volledige wedstrijd.

Oranje leek op een makkelijke overwinning af te stevenen. Oranje was veel sterker en kwam via doelpunten van Bergwijn en Lammers op een 0-2 voorsprong. Na de verrassende 1-2 vlak voor rust en een rode kaart (twee keer geel) van Zeefuik vlak na rust kantelde de wedstrijd. Kroatië was tegen tien man de bovenliggende partij. Oranje hield echter stand en kon op de counter via Bergwijn ook nog voor de 1-3 zorgen.

Meer: Oranje Netwerk

Oranje onder 19: Van Osch, Zeefuik, Rosario, Ter Avest, Verdonk, Duarte, Bergwijn, Nouri (c), Lammers, Schuurman, Paal