Feyenoord wint na goede tweede helft met 1-5 van Rijnsburgse Boys

9 juli 2016 13:40
Feyenoord heeft de tweede oefenwedstrijd met 1-5 gewonnen van Rijnsburgse Boys. Die zege kwam pas met de opstelling van de tweede helft tot stand. Bij rust stond de ploeg nog op een teleurstellende 1-0 achterstand tegen de amateurs in Rijnsburg. In de eerste helft wist Feyenoord nauwelijks kansen te creëren. Grootste kans was voor Michiel Kramer die hard op de lat kopte. Het was uiteindelijk Magan van Rijnsburgse Boys die zeven minuten voor rust voor de verrassing zorgde. In de tweede helft kwam er niet alleen een ander elftal uit de kleedkamer, maar ook een elftal die wel gedreven was en wist hoe het de amateurs op een hoog tempo moest bespelen. Feyenoord creëerde in de tweede helft wel een reeks kansen en liep dan ook makkelijk uit naar 1-5. Vilhena scoorde tweemaal, de andere doelpunten kwamen op naam van Elia, Jorgensen en Toornstra. Het doelpunt van Nicolai Jorgensen was een schitterende. Met zijn hak achter zijn standbeen langs verschalkte hij de keeper. Ook het doelpunt van Toornstra, een stiftje, mocht er zijn. Scoreverloop: 1-0 Magan (38) 1-1 Elia (57) 1-2 Vilhena (60) 1-3 Jørgensen (63) 1-4 1-4 Toonstra (75) 1-5 Vilhena (86) Feyenoord eerste helft: Hansson; Karsdorp, Dammers, Kongolo, Nelom; El Ahmadi, Gustafson, Hamer; Basacikoglu, Kramer, E. Hansson Feyenoord tweede helft: Bijlow; Nieuwkoop, Botteghin, Van der Heijden, Woudenberg; Vejinovic, Kuyt, Vilhena; Toornstra, Jørgensen, Elia

Praat hieronder mee of volg het duel samen met andere Feyenoord fans in de Feyenoord Chatbox. Volg verder @fnetwerk via twitter.