Jong Feyenoord wint met 2-3 bij Jong Heracles

30 november 2015 18:25

Jong Feyenoord heeft maandagavond in Almelo met 2-3 gewonnen van Jong Heracles. Het tweede elftal leek lang op een hele simpele zege af te stevenen. In het tweede deel van de tweede helft kwam de thuisclub echter nog terug van een 0-3 naar 2-3 en kreeg het kansen op de gelijkmaker.

Lex Immers opende al na twee minuten de score voor Jong Feyenoord. In een regenachtig Almelo miste Anass Achahbar vanaf de strafschopstip een unieke kans op de 0-2. De spits van de avond zou tien minuten later alsnog de 0-2 op zijn naam schrijven na slecht uitverdedigen. Na een uur spelen kon Jari Schuurman profiteren van goed doorzetten van Vilhena en de 0-3 binnenschieten.

Het leek de definitieve beslissing te zijn. Twintig minuten voor tijd maakte de thuisclub via Paul Gladon echter de 1-3 en ging er daarna weer in geloven. Zes minuten later werd het ook nog 2-3 via een vrije trap van Menno Heerkes. Heracles kreeg enkele kansen op de gelijkmaker, maar zover zou het uiteindelijk niet komen.

Het elftal van Jong Feyenoord bestond dit keer volledig uit selectiespelers.

Opstelling Jong Heracles: Fij, Breukers, Bosz, Gortemaker, De Kler, Vujicevic, Heerkes, Van Ooijen, Navratil, Gladon, Darri

Opstelling Jong Feyenoord: Miazek, Nieuwkoop, Verdonk, Van der Heijden, Nelom, Toornstra, Immers, Vilhena, Basacikoglu, Achahbar, Schuurman