Teleurstellend Feyenoord verliest met 2-1 van VVV

18 juli 2015 15:06
Feyenoord is zaterdagmiddag in Halsteren met 2-1 onderuit gegaan tegen Jupiler League club VVV Venlo. Jens Toornstra tekende voor de Rotterdamse treffer. De eindstand was al bij rust bereikt. In de eerste helft kwam Feyenoord twee keer op achterstand. Na een kwartier spelen was het Resida die de 1-0 binnenkopte. Anderhalve minuut later was het alweer gelijk. Jens Toornstra tekende direct voor de gelijkmaker. Na een half uur spelen kwam VVV via opnieuw Resida weer op voorsprong. Met name Dammers had het heel moeilijk als vervanger van de geblesseerde Van Beek. Feyenoord had natuurlijk een overzicht, maar kon niet overtuigen. In de tweede helft moesten wissels nieuw elan geven. Dat lukte echter nauwelijks. De ploeg creëerde te weinig kansen. In blessuretijd tekende Achahbar voor de gelijkmaker. Vlak daarvoor had de scheidsrechter echter gefloten voor een vrije trap voor Feyenoord waardoor het doelpunt niet doorging. Opstelling Feyenoord: Vermeer (46 Hahn); Karsdorp, Dammers (78 Verdonk), Kongolo, Nelom (46 Woudenberg); Toornstra (78 Vilhgena), Vejinović, El Ahmadi (69 Schuurman); Kuyt (78 Achahbar), Kazim (69 Basacikoglu), Boëtius (69 Sleegers)

Praat hieronder mee of volg het duel samen met andere Feyenoord fans in de Feyenoord Chatbox. Volg verder @fnetwerk via twitter.