Opnieuw geen zege Feyenoord: 1-1 in Groningen

26 april 2015 16:31

Feyenoord is er voor de derde wedstrijd op rij niet in geslaagd om te winnen. In de Euroborg speelde Feyenoord uiteindelijk met 1-1 gelijk. Op basis van het spelbeeld was daar niet al te veel op af te dingen.

FC Groningen begon goed aan de wedstrijd. De ploeg kreeg diverse mogelijkheden en vond steeds Kenneth Vermeer op het pad. Het was Jordy Clasie echter die de wedstrijd openbrak. Na een aanval over diverse schijven was het de aanvoerder die uiteindelijk doeltreffend uithaalde. Op slag van rust kwam FC Groningen terug in de wedstrijd. Uit een prachtige vrije trap schoot hij de gelijkmaker binnen.

In een weinig hoogstaande tweede helft werd een doelpunt van Hateboer afgekeurd vanwege buitenspel. Bacuna was dichtbij de winnende treffer toen hij met een lob Vermeer wilde verrassen. In blessuretijd ontstonden er nog enkele opstootjes, waarna Boulahrouz direct rood kreeg voor slaan van tegenstander Lindgren.