Feyenoord wint ook van PEC Zwolle: 2-0

1 november 2014 21:38

Feyenoord heeft de vijfde zege op rij behaald door PEC Zwolle te verslaan. In de Kuip werd het 2-0 door doelpunten van Van Beek en Boetius.

Feyenoord nam vanaf het begin het initiatief. Tegen een goed georganiseerd Zwolle leverde dat in de eerste helft echter nauwelijks kansen op. Slechts via een paar schoten wist Feyenoord gevaar te stichten.

In de tweede helft brak de wedstrijd open. Feyenoord zette een tandje bij en dat had direct succes. Vlak na rust opende Sven van Beek de score. Tien minuten later was het al 2-0 via Boetius uit een assist van Kazim. Daarmee was het duel direct beslist. PEC kon geen vuist meer maken en Feyenoord hoefde niet meer voluit te gaan. De ploeg van Rutten kon daardoor de zege simpel binnenhalen en de zegereeks uitbreiden naar vijf zeges op rij.