Feyenoord weer baas in eigen Kuip: 4-0

5 oktober 2014 16:20

Feyenoord was eindelijk weer baas in eigen huis in De Kuip. De ploeg behaalde de eerste competitiezege in De Kuip van het seizoen op overtuigende wijze. FC Groningen had niets in te brengen en op de 4-0 zege was dan ook weinig af te dingen.

Feyenoord begon slordig aan de wedstrijd. Na de zware wedstrijd van donderdag had de ploeg enige moeite in het ritme te komen. Halverwege de eerste helft werd de ban gebroken. Na een een-twee met Lex Immers wist Kazim met een bal laag in de verre hoek Feyenoord op voorsprong te zetten. Feyenoord was al duidelijk de betere ploeg en na de 1-0 ging d eploeg ook makkelijker voetballen.

Na tien minuten in de tweede helft moest Kappelhof van FC Groningen er met rood vanaf. Vlak daarna wist Immers de 2-0 binnen te kopen. Feyenoord bleef daarna op zoek naar meer doelpunt. De gretigheid leverde de nodige kansen op en uiteindelijk de 3-0 en 4-0. Die doelpunten kwamen op naam van de invallers Boetius en Te Vrede die daarmee zelfvertrouwen tankten. De zege was uitermate overtuigend en geeft de nodige hoop voor de komende periode.