Feyenoord speelt gelijk tegen Liverpool

5 augustus 2007 19:39

Verslaggever: K

Feyenoord heeft ook in de tweede wedstrijd op het Port of Rotterdam Tournament gelijkgespeeld. Tegen Liverpool werd het 1-1. Royston Drenthe scoorde op slag van rust de 1-0 voor Feyenoord. Steven Gerrard maakte halverwege de tweede helft de gelijkmaker. Luigi Bruins miste in de slotfase een unieke kans op de winnende treffer, hij benutte een penalty niet.

In een matige eerste helft deed Feyenoord het verdedigend goed, maar kon het aanvallend nauwelijks leuke momenten leveren. In de laatste minuut van de eerste helft schoot Slory op de paal. In de rebound wist Drenthe tegen de verhouding in de 1-0 te scoren.

In de tweede helft gebeurde er meer op het veld. Af en toe ging het er ook stevig aan toe. Zo'n twintig minuten voor tijd kwam Liverpool op gelijke hoogte toen Steven Gerrard met een schuiver de 1-1 maakte. Na vermeend hands mocht Luigi Bruins zelfs van de penaltystip aanleggen. Net als Makaay eerder benutte ook hij dit buitenkansje niet.

Feyenoord: Ekramy, Lucius, Vlaar, Bahia, De Cler, De Guzman, Van Bronckhorst, Sahin, Slory, Makaay en Drenthe

Liverpool: Reina, Riise, Agger, Carragher, Arbeloa, Kewell, Alonso, Gerrard, Pennant, Voronin en Kuyt